Aromaterápiás testtekercselés

Aromaterápiás testtekercselés
Az aromaterápiás testtekercselés (BODY WRAPPING) egy teljesen természetes és rendkívül hatékony módszer a cellulitis (narancsbőr) kezelésére, s arra is, hogy jó néhány centimétert veszítsünk testünk körvonalából, méghozzá úgy, hogy onnan fogyjunk le, ahonnan szeretnénk. Ezenkívül hatékonyan alkalmazható a bőr tapintásának finomítására, a nyúlási-, hízási- és fogyási bőrproblémák kezelésére, a laza bőr feszessé tételére, s egyúttal a bőrünk megszépítésére is!
A kezelések után azonnal érezhető a hideg-meleg effektus következtében fellépő bőrfeszesség és felfrissülés.
Az aromaterápiás testtekercselés a hideg-meleg effektuson alapul. A hatóanyagokban lévő illóolajok, intenzív vérkeringést idéznek elő a kötőszövet felső rétegeiben. Ennek hatására a test mélyebb rétegeiben belső hidegségérzet lép fel. A szervezet alapvető funkciói közé tartozik, hogy a belső szervek működéséhez szükséges hőegyensúlyt mindig fenntartja. A fellépő belső hűvösségnek az a hatása, hogy a testnek le kell építenie és el kell égetnie az elraktározott felesleges tápanyagokat (pl. zsírokat) annak érdekében, hogy a keletkezett energia segítségével a hőegyensúlyt fent tudja tartani. Az aromaterápiás hatóanyagok egyúttal a bőr megszépítéséről és feszesítéséről is gondoskodnak.
Az aromaterápiás testtekercselés azért ennyire hatékony és tartós, mert a napi kalóriaszükséglet 50-70 %-át a szervezet csak saját hőegyensúlyának fenntartására használja!
Fontos megjegyezni, hogy az aromaterápiás testtekercselés egy hideg eljárás, így elmarad a folyadékveszteség és az ún. szauna hatás. A leadott centiméterek ezért nem fognak visszatérni néhány pohár víz elfogyasztása után.
KINÉL ALKALMAZHATÓ EZ A KEZELÉS?
Az aromaterápiás testtekercselés mindenki számára alkalmas, akinek az alakjával problémái vannak. Alkalmas továbbá cellulitis (narancsbőr) leépítésére, a bőr tapintásának finomítására, a nyúlási és terhességi csíkok, hízási és fogyási bőrproblémák kezelésére, a laza, lógó, bőr feszessé tételére.
Kiváló bármilyen diéta segítésére, salaktalanító-,és méregtelenítő kúra, valamint gyógyböjt kiegészítő kezeléseként alkalmazva.
KINÉL NEM ALKALMAZHATÓ A KEZELÉS?
Általánosan elmondható, hogy a módszer használatát nem javasoljuk súlyos betegségek esetén, pl.:diabetesz I., keringési-, légzési- és szívproblémák, vesebeteség fennállásánál, terhesség és szoptatás, valamint menstruáció ideje alatt, lázas állapotban, intenzív allergiás reakciók, illatanyag allergia (kb. az emberek 3%-a), nyílt sebek, vénagyulladások, trombózis, epilepszia esetén.


6000 Kecskemét, Festő u. 2. | +36 20 494 31 05 | harmatkozmetika@gmail.com | Facebook