Extra bőrápolás


LED BIOSTIMULÁLÓ ANTI-AGING MASZK
LED FOTOREJUVENÁLÓ ARCFIATALÍTÁS
A fotorejuvenáló arcfiatalítás, az anti-aging kezelések területén nélkülözhetetlen bőrfiatalító hatással rendelkezik. A bőrt biztonságosan és a lehető legtermészetesebb módon fiatalítja. Különösen nagy segítséget jelent a kozmetikai bőrfiatalító kezelések területén, de szinte a kozmetikában bármilyen bőrproblémára megoldást nyújthat és minden bőrtípus kezelhető vele.
10 évi kutatás után az orvos-kozmetikai kezelések területén a leghatékonyabb eljárást sikerült kidolgozni a kezelési idő, az állandó hullámhossz, és a fény intenzitása tekintetében, amely a célzott bőrmélységben fejti ki aktív hatását. A készülék hideg hatású fénnyel dolgozik. Előnye, hogy nem termel hőt, így eljut a fény a bőrszerkezet mélyebb rétegébe anélkül, hogy károsítaná a bőrfelszínt.

A kezelés biológiai és kozmetikai hatása:
A fény a kötőszövetben nyelődik el, így a bőr áteresztőképessége megváltozik:
INTENZÍV HATÓANYAG BEÉPÜLÉS
A sejt, fény energiához jut és a sejt újraképzési folyamat indul a bőr szerkezetében:
INTENZÍVEN  REGENERÁL
A megnövekedett sejttevékenység biztosítja az elasztin és a kollagén rostok újraképződését:
KOLLAGÉN ÉS ELASZTIN KÉPZÉST FOKOZÓ
A kollagén és az elasztikus rostok képződésének hatására, a bőr mátrix szerkezete tömörödik:
BŐRTÖMÖRSÉG FOKOZÓ
Növeli a sejtek energiaszintjét ATP:
ENERGIZÁL, TONIZÁL
A fáradt, ráncosodó bőr sejtjeit regenerálja:
RÁNCTALANÍT
Láthatóan csökkenek a ráncok és a mimikai ráncok mélysége tompul:
FIATALÍTJA AZ ARCOT

LED FÉNYSPREKTUMOK
1. 415 NM ( KÉK FÉNY) + 830 NM (INFRAVÖRÖS FÉNY) Kék fény gyulladáscsökkentő hatása orvosilag is bizonyított, használata a legtöbb korokozót elpusztítja. Az aknéban található proprioni baktériumok reagálnak a természetben is előforduló kék fényre, elnyelik és megkötik a fényt, melynek hatására a coproporphyrin III. vegyület aktiválódik, oxigént termel és elpusztítja az aknékat. Az infravörös fény (830 nm) kombinációval, gyulladáscsökkentő, seb –és hegkezelő hatású, továbbá szabályozza, csökkenti a faggyúmirigyek működését.
2. 630 NM (VÖRÖS FÉNY) + 830 NM (INFRAVÖRÖS FÉNY) A piros fény vagy a kollagén fény hullámhossza (630 nm). Fokozza a bőr anyagcseréjét és serkenti a kollagén termelődését, anti-aging és antioxidáns hatással bír, hatására a bőr fiatalosabb, fénylőbb lesz, enyhülnek a ráncok és halványodnak a pigment foltok. Különösen a laza bőrszerkezetű, igénybevett, száraz, dehidratált és az öregedő bőr kezelésére ajánlott.
A kötőszövetbe nyelődik el, így a bőr áteresztőképessége megváltozik.
A sejt, fény energiához jut és a sejt újraképzési folyamat indul a bőr szerkezetében.
A megnövekedett sejttevékenység biztosítja az elasztin és a kollagén rostok újraképződését.
A kollagén és az elasztikus rostok képződésének hatására, a bőr mátrix szerkezete tömörödik.
Bőranyagcsere fokozó, a mikro cirkuláció és a nyirokkeringés gyorsul.
Növeli a sejtek energiaszintjét ATP.
A fáradt, ráncosodó bőr sejtjeit regenerálja.
Láthatóan csökkenek a ráncok és a mimikai ráncok mélysége.
3. 415 NM (KÉK FÉNY) + 630 NM (VÖRÖS FÉNY) + 830 NM I(NFRAVÖRÖS FÉNY)  A bőr mélyebb rétegeibe fiatalítja a dermis és az epidermis rendszereit, fokozza a mikrocirkulációt, stimulálja a szövetek, sejtek anyagcseréjét. Enyhén hámlasztó hatású, nagymértékben serkenti a fibroblasztok aktivitását, a kollagén és elasztin termelést, javítja bőrállományt, stabilizálja a bőr flexibilitását, ránctalanító, bizonyos mértékben segíti a pigment foltok halványítását, eltünteti a felületi bőrsérüléseket, bőrelváltozásokat.  Továbbá pozitív hatással van a sejtek biológiai elváltozásaira, intenzív bőröregedést késleltető hatással bír.
Anti-aging megerősítő fázis, fotorejuvenáló hatás (830nm)
Tovább fokozhatjuk a kollagén és az elasztin termelődést a mátrix szerkezetébe.
A hatóanyagok intenzívebben épülnek be.
Szinergikusan tovább nő a sejtek  regenerációja.
Intenzív ránctalanító hatás, simább bőrfelszín.
Láthatóan csökken a ráncok hossza és a mélysége.
Rendszeres használatával  intenzív és azonnali látványos  eredmény érhető el, a modern anti-aging hatóanyagokkal kiegészítve.


Vagheggi Delay Infinity 30+ kezelés
Delay: Bőröregedés megelőzés
Crocus Chrysanthus (általános neve: Crocus) kivonata a fiatalság szimbóluma, úgy is hívják "cream beauty".
Ez a speciális kivonat elősegíti a bőrsejtek közötti kommunikációt. A keratinociták a bőrben kommunikálnak a fibroblasztokkal, közvetítő molekulák segítségével, amik aktivizálják őket, hogy kollagént és elasztint szintetizáljanak. Az idő előre haladtával ez a funkció lassul és ez az első ráncok kialakulását okozhatja. A krókusz kivonat stimulálja a keratinocitákat, hogy minél több ilyen közvetítő molekulát termeljenek, késleltetve ezáltal a bőr öregdését, ami a lassabb kollagén és elasztin termelés miatt már jeleket hagyhat a bőrön.
Oryza sativa: lila rizsnek is nevezik, gazdag antociánokba mely erős antioxidáns hatással bír és tartalmaz még aminosavakat, ásványi anyagokat, vitaminokat (B), hidratáló és tápláló hatással rendelkezik.
Mandula olaj: nagy mennyiségben tartalmaz E és B vitamint, proteineket, ásványi anyagokat, kiváló a bőr öregedése ellen.
Jojoba olaj: mélyen táplálja és hidratálja a bőrt, Makadámia olaj: nagyon gazdag zsírsavakban, magas százalékban tartalmaz palmitoleinsavat, vitaminokat (A, E, D) megelőzi a szabad gyökök káros hatásait, feszesíti a bőrt. Avokádó olaj: elősegíti a kollagén termelődését, Karité vaj: megőrzi a bőr természetes rugalmasságát.
Hyluronsav: erős hidratáló hatása van, bársonyos érzetet kölcsönöz a bőrnek.
Béta glukán: Poliszaharid, élesztőből állítják elő, erősen hidratál. Kiváló regeneráló és ránctalanító.
Maniókából kivont biopolimer: (manihot esculenta)

Egy új technológiából kreált polimer, egy 3D hálót formál, megerősítve és szétterítve a bőr felszínén egy rugalmas filmréteget. Ez a stabil biopolimer azonalli lifting hatást ér el a bőrőn. A bőr felszíne bársonyosan simává válik hatására.
Kezelés menete:
Letisztítás, peeling, tonizálás, arcmasszázs ampullával, arcpakolás,lifting szérum, befejező krém.

VAGHEGGI - DL termékcsalád - Delux kezelés
Az olasz VAGHEGGI márka közel negyven éves tapasztalattal és folyamatos kutatómunkával állítja elő teljesen egyedi fitokozmetikumait, melyek természetes módon járulnak hozzá a bőr szépségéhez, tiszteletben tartva környezetünket. A VAGHEGGI cég a termékek előállításához kiváló és ellenőrzött minőségű növényi hatóanyagokat alkalmaz, a növények kizárólag a legideálisabb időszakban és meghatározott környezetből begyűjtve érkeznek a cég laboratóriumaiba. A hatóanyagok hatékonyságát klinikai tesztek bizonyítják, bőrgyógyászatilag teszteltek. PARABÉN és PARAFFIN-mentesek, természetes, bőrbarát kozmetikumok.
A termékek fejlesztéséhez nem alkalmaznak állatkísérleteket. A termékek FSC tanúsítvánnyal rendelkeznek.
A DL sorozat termékei azonnali liftinghatást biztosítanak bőr felszínén, új generációs hatóanyag rendszere regenerálja a bőrt, lassítja és megelőzi az öregedést, csökkenti a ráncokat.
Teljes kezelési programokat nyújtanak arcra és a testre egyaránt, könnyű textúrájú termékek, melyek különleges illatvilággal segítik elő a kellemes "luxus" érzet kialakítását.

Hidroabráziós kezelés
A készülék ultrahangja porlasztja a vizet, melynek hatására a vízcseppek leválasztják az epidermisz felső rétegét. Erőteljes hámlasztó hatása van, mégis kíméletes. A rezgés által a pórusok is tisztulnak.

Az ultrahang rezgését hatóanyag bevitelre is használhatjuk, mikro-masszázs jön létre, melynek anyagcsere fokozó hatása van, nyirokkeringést serkentő, valamint megnöveli a hatóanyagok mélyebb rétegbe történő felszívódását.

Percenként 28.000 rezgést ad le, mely rezgésszám különösen hatékony mind a peelingezés, mind pedig a hatóanyag bevitel szempontjából!
Hatásai: hatékonyan eltávolítja az elhalt hámréteget
erőteljesen tisztítja a bőrt
bőrlégzést javítja
anyagcsere fokozó
intenzív hatóanyag bevitel
porlasztott víz hidratálja a bőrt
sima, egészséges, üde bőrképet biztosít
érzékeny bőrűeknek különösen ajánlott
szérum, gél, lipogél gyorsabb felszívódásához
önálló kezelést biztosít


Oxy-life plus oxigénterápiás kezelések, oxygénterápia
Oxigénes anti age kezelés


Az Oxy Life készülék kezeléssorozatával és hatóanyagcsaládjával a plasztikai igények teljeskörű kiszolgálását biztosítja. Egyedülálló eljárással, hatóanyagok infúziójával táplálja a bőr legmélyebb rétegeit. Az eljárás forradalmasította a kozmetikai kezelések lehetőségeit. A bőr felszínére a bőrtípusnak megfelelő hatóanyagot juttatunk, majd 2 Bar nyomású, tiszta oxigén segítségével a legmélyebb bőrrétegbe pumpáljuk. Az oxigén a bőr hajszálerein keresztül, kétféle úton hat: légzéssel és lokálisan.
Az Oxygénterápiás kezelés 4 lépése:
1. hidroabrázió
2. vákuumos arcmasszázs
3. hatóanyag-infúzió
4. aromás oxigén-inhaláció
Már az első kezelés különösen látványos, megfiatalítja az arc bőrét.

Aktív hatóanyagok infúziója nagynyomású oxigénnel: a nyomás segítségével az aktív hatóanyagokat a sejt közötti térbe juttatjuk, ahol a sejtek táplálását ellátó nyirokfolyadék található. Tű használata nélkül juttatjuk a tiszta oxigént és a bőrproblémát kezelő hatóanyag-kombinációt a bőrbe. A nyomással történő oxigén-infúzió módszere a legújabb orvostudományi ismereteken és az intenzív kozmetikai kezelések során használt kozmetikumokon alapul. A kozmetikai alkalmazásra kifejlesztett magasnyomású oxigén-infúzió módszerével az intenzív kozmetikai kezeléseket maximális biztonsággal és optimális eredménnyel végezhetjük.

Az oxigén hatása szervezetünkre: a stressz enyhítése, a helytelen táplálkozás, káros szenvedélyek prevenciója, számos betegség súlyosságának enyhítése. A szmog, környezetszennyezés, kimerültség kivédése, a dohányzás hatásának csökkentése, fizikai kondíció fejlesztése, energia fokozása.

A kezelés hatásai:
- feltölti a ráncokat, és a mimikai ráncokat,
- kisimítja az arc finom vonalait,
- segít a bőr öregedésének megelőzésében,
- újjáépíti a sérült bőrt,
- feszesíti, vitalizálja a bőrfelszínt,
- halványítja a pigmentfoltokat,
- kezeli a gyulladt, pattanásos (aknés) bőrt,
- fokozza a kollagén és elasztin termelődését,
- rugalmassá és feszessé teszi a bőrt.

Oxigén és hatóanyag-infúzió
- Speciális hatóanyagokat szállít a bőr mélyebb rétegeibe, nagy nyomású oxigénnel

Oxygén spray
- A kezelések után nyugtatja a bőrt, elősegíti a szövetek gyógyulását
- Csökkenti a gyulladást, feszesíti a bőrfelszínt

Oxy aromaterápia
- Oxigén-inhaláció és aromaterápia
- Javítja a közérzetet, a szervezet harmóniáját
- Nyugtatja a bőrt, segíti a szövetek gyógyulását
- Csökkenti a gyulladást


6000 Kecskemét, Festő u. 2. | +36 20 494 31 05 | harmatkozmetika@gmail.com | Facebook