Hagyományos arckezelések

VAGHEGGI arckezelések
Az olasz VAGHEGGI márka közel negyven éves tapasztalattal és folyamatos kutatómunkával állítja elő teljesen egyedi fitokozmetikumait, melyek természetes módon járulnak hozzá a bőr szépségéhez, tiszteletben tartva környezetünket. A VAGHEGGI cég a termékek előállításához kiváló és ellenőrzött minőségű növényi hatóanyagokat alkalmaz, a növények kizárólag a legideálisabb időszakban és meghatározott környezetből begyűjtve érkeznek a cég laboratóriumaiba. A hatóanyagok hatékonyságát klinikai tesztek bizonyítják, bőrgyógyászatilag teszteltek. PARABÉN és PARAFFIN-mentesek, természetes, bőrbarát kozmetikumok.
A termékek fejlesztéséhez nem alkalmaznak állatkísérleteket. A termékek FSC tanúsítvánnyal rendelkeznek.


Equilibrium termékcsalád

Az Equlibrium termékek bázis termékek, visszaállítják a bőr természetes savasságát. Egyénre szabott kezelést végezhetünk az esszenciális olajak segítségével, melyeket bőrtípusnak megfelelően a termékekkel kombinálunk. Multifunkcionális termékcsalád, minden bőrtípus számára alkalmazható bármely életkorban. A termék összetevői a tejsav, citromsav, narancsolaja kamillából nyert alfa-bisabol, valamint nyugtatóhatású növényi kivonatok és eszencia olajok. Megnyugtatja a bőrt és visszaadja természetes savasságát, hogy fiatalon és egészségesen tartsa az arc és a test bőrét.
Rehydra termékcsalád

A bőr hidratálása a kozmetikai kezelések alapja. A legnagyobb kincs a bőr számára. A Rehydra termékek intenzív hidratálást biztosítanak bármely életkorban bármely bőrtípus számára, de legfőképpen azok számára kiváló segítség, akiknek száraz, dehidratált bőrük van. A termékek Hydra Plus Complexet tartalmaznak, valamint bőrbarát növényi anyagok kivonatát. HYDRA PLUS COMPLEX = Althea Officinalis (orvosi ziliz vagy fehér mályva)+Hyaluron sav +Ximenin sav+Karié vaj+természetes bioszaharidok.
Delay Infinity termékcsalád

A Delay Infinity termékcsalád teljesíti azt a vágyat, hogy végtelen időkre megszűnjön az aggodalom, amit az első ráncok megjelenése okozhat. Az élet egyre frenetikusabb, egyre több a napi kihívás, ami a 30-as és 40-es nők bőrét is próbára teszi. A Delay Infinity a természetes növényi összetevőit, amit a fair trade jegyében lettek beszerezve, kombinálja az innovatív molekulákkal, melyek a bőrsejtek közötti kommunikációt könnyítik. Utolsó generációs kozmetikai termék, ami eltünteti a bőröregedés jeleit már az első ráncok megjelenésétől.
DL termékcsalád - Delux kezelés

A DL sorozat termékei azonnali liftinghatást biztosítanak bőr felszínén, új generációs hatóanyag rendszere regenerálja a bőrt, lassítja és megelőzi az öregedést, csökkenti a ráncokat. Teljes kezelési programokat nyújtanak arcra és a testre egyaránt, könnyű textúrájú termékek, melyek különleges illatvilággal segítik elő a kellemes "luxus" érzet kialakítását.
White Moon termékcsalád

Bőrmegújítás, fehérítés-halványítás. A szennyezett levegő, a helytelen napozás, a hormonális problémák a legfőbb okai annak, amikor a bőr elveszti egységes színét, megvastagszik, fakóvá válik, szürke vagy sárga színezetet kap, elszíneződések, foltok jelennek meg rajta.Lui termékcsalád

A férfiak bőre tömörebb, rugalmasabb és zsírosabb, mint a nők bőre. Egy egyszerű és komplett terméksor, amely a bőr megtisztításával indul, megelőzi a minden napos borotválkozás ás környezet okozta kellemetlen bőrtüneteket és speciális bőröregedés gátló hatású. Könnyű textúra, bőrgyógyászatilag tesztelt a férfiak bőrének napi ápolásához.
Arcmasszázs
Az arc szöveteinek, izmainak kézi illetve gépi átdolgozását arcmasszázsnak nevezzük. Az arc és a test bármely részének szakszerű masszírozása komoly anatómiai ismereteket és szakmai hozzáértést kíván. Az arc izmait és szöveteit olyan mechanikai ingernek tesszük ki, mellyel számos biológiai és biokémiai folyamatot indítunk el. A masszázs során a súrlódásnak köszönhetően hő keletkezik, ezáltal az erek kitágulnak, felgyorsul a vér illetve nyirokkeringés, az anyagcsere folyamatok fokozódnak. Mindez segíti a tápanyag felvételt, a salakanyagok kiválasztódását, a sejtek oxigén felvételét. Az idegkivezetési pontokra nyomást gyakorolva csökkenthető a szervezetben felgyülemlett feszültség és stressz is. Fontos kiemelni, hogy testünk más részeivel ellentétben, az arc izmainak átdolgozása, tónusának fokozása leginkább csak kozmetikus segítségével lehetséges, ami jelentősen lelassítja az öregedési folyamatokat.

Az arcmasszázs egyértelműen a kozmetikai kezelések legszebb és egyben legkellemesebb része. A hozzáértő kezek masszírozása maga a csoda, mely semmilyen gépi kezeléssel nem helyettesíthető. Harmonikus, nyugodt környezetben, kellő szakértelemmel és ráhangolódással végzett, jól felépített masszázs, a pozitív élettani hatások mellett segíti a vendég ellazulását, oldja a fizikai és szellemi feszültséget és fáradtságot és nem utolsó sorban LÉLEKEMELŐ hatású.

Mélytisztító arckezelés
A kezelés menete: Letisztítás Tonizálás
Peeling
Arcmasszázs
Felpuhítás
Nyomkodás
Fertőtlenítés, vio használata
Nyugtatás, összehúzás, ultrahangos hatóanyag bevitele
Befejező ápolás

Bőrünk igényli a törődést és szüksége van arra is, hogy szakértő kezek időről időre kezelésbe vegyék és megszabadulhasson a pórusokban felgyülemlett szennyeződésektől.

Ametiszt kezelés
Az új, 75.15-ös termékcsaláddal végzett kezelések a következő pozitív hatásokkal rendelkeznek:
- ránctalanító hatás
- bőrtömítő hatás
- telt hatás
- lifting hatás
- újra aktivizálja a bőr működését
- hozzájárul a fiatalság proteinjének aktiválásához
- újra indítja a kollagén szintézist
- javítja a bőr kontúrját
- regenerálja és javítja a bőr textúráját

Mindenkinek, aki a bőr öregedését lassítani kívánja.
Mindenkinek, aki fiatalabb bőrképet szeretne hosszútávon.
Mindenkinek, aki látható eredményekre vágyik.
Minden érett bőrtípusra.


6000 Kecskemét, Festő u. 2. | +36 20 494 31 05 | harmatkozmetika@gmail.com | Facebook