Oxylife fogyasztó kezelés

A kétdimenziós kötöszöveti masszázst egy speciális testkezelő hengeres kezelőfejjel végezzük. Eredményesen kezelhetjük a cellulitot, a zsírpárnákat, a striákat, a felhalmozódott folyadékot. A pulzáló vákuum és a görgőfejes masszírozófej együttesen fokozza a nyirokáramlást, amely hatékonnyá teszi a méregtelenítést, intenzív cellulitkezelést és cm-ekben mérhető fogyást biztosít.

A kezelés hatásmechanizmusa:
1. A vákuum hatására a teljes nyirokkeringés és a vérkeringés egyaránt javul, ami nagymértékben hozzájárul a felhalmozódott zsírok gyorsabb lebontásához és az egészséges kötőszövet eléréséhez.
2. A nyirokfolyadék áramlási sebessége 50-szeresére nő, ami erősen salaktalanító, méregtelenítő és ödéma csökkentő hatású. A felesleges zsír 30%-a is a nyirokrendszeren keresztül távozik a szervezetből.
3. A zsírsejtek membránjának áteresztőképessége megnő, így a zsír szinte „kifolyik” a sejtekből a nyirokrendszerbe, majd gyorsan távozik a szervezetből.
4. A vákuummasszázs a kollagéntermelő fibroblasztokat aktivizálja, a bőr ezáltal rugalmasabb, feszesebb lesz.

A kezelés akkor a leglátványosabb, ha kúraszerűen végezzük, heti 2-3 alkalommal.

A Vendégnek a kúra ideje alatt napi 2,5-3 liter folyadékot kell fogyasztania, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy a szervezet megfelelően tudja lebontani és elszállítani a tárolt zsírokat.

Ellenjavallatok:
- lázas állapot,
- terhesség,
- daganatos megbetegedés,
- epilepszia,
- szteroidos gyógyszerek,
- fájdalmas visszértágulatok.

8 éve foglalkozom testkezelésekkel, testszépítéssel, és ami a fogyasztást illeti, szerintem a vákuumos kezelésekkel tudtuk a legnagyobb eredményeket elérni. Ez a nagyon hatásos, ám kissé kellemetlen beavatkozás sok vendéget elriaszt, ezért szívből örülök, hogy ezzel az új, vákuumos, görgős technológiával már nem okozok fájdalmat, kellemetlenséggel járó foltokat. Nem mellékes az sem, hogy egy kezelés kb. 45 percig tart, ami a hölgyek további elégedettségét is fokozza rohanó életünkben. Várom szeretettel!

6000 Kecskemét, Festő u. 2. | +36 20 494 31 05 | harmatkozmetika@gmail.com | Facebook