LED BIOSTIMULÁLÓ ANTI-AGING MASZK


LED FOTOREJUVENÁLÓ ARCFIATALÍTÁS
A fotorejuvenáló arcfiatalítás, az anti-aging kezelések területén nélkülözhetetlen bőrfiatalító hatással rendelkezik. A bőrt biztonságosan és a lehető legtermészetesebb módon fiatalítja. Különösen nagy segítséget jelent a kozmetikai bőrfiatalító kezelések területén, de szinte a kozmetikában bármilyen bőrproblémára megoldást nyújthat és minden bőrtípus kezelhető vele.
10 évi kutatás után az orvos-kozmetikai kezelések területén a leghatékonyabb eljárást sikerült kidolgozni a kezelési idő, az állandó hullámhossz, és a fény intenzitása tekintetében, amely a célzott bőrmélységben fejti ki aktív hatását. A készülék hideg hatású fénnyel dolgozik. Előnye, hogy nem termel hőt, így eljut a fény a bőrszerkezet mélyebb rétegébe anélkül, hogy károsítaná a bőrfelszínt.

A kezelés biológiai és kozmetikai hatása:
A fény a kötőszövetben nyelődik el, így a bőr áteresztőképessége megváltozik:
INTENZÍV HATÓANYAG BEÉPÜLÉS
A sejt, fény energiához jut és a sejt újraképzési folyamat indul a bőr szerkezetében:
INTENZÍVEN  REGENERÁL
A megnövekedett sejttevékenység biztosítja az elasztin és a kollagén rostok újraképződését:
KOLLAGÉN ÉS ELASZTIN KÉPZÉST FOKOZÓ
A kollagén és az elasztikus rostok képződésének hatására, a bőr mátrix szerkezete tömörödik:
BŐRTÖMÖRSÉG FOKOZÓ
Növeli a sejtek energiaszintjét ATP:
ENERGIZÁL, TONIZÁL
A fáradt, ráncosodó bőr sejtjeit regenerálja:
RÁNCTALANÍT
Láthatóan csökkenek a ráncok és a mimikai ráncok mélysége tompul:
FIATALÍTJA AZ ARCOT

LED FÉNYSPREKTUMOK
1. 415 NM ( KÉK FÉNY) + 830 NM (INFRAVÖRÖS FÉNY) Kék fény gyulladáscsökkentő hatása orvosilag is bizonyított, használata a legtöbb korokozót elpusztítja. Az aknéban található proprioni baktériumok reagálnak a természetben is előforduló kék fényre, elnyelik és megkötik a fényt, melynek hatására a coproporphyrin III. vegyület aktiválódik, oxigént termel és elpusztítja az aknékat. Az infravörös fény (830 nm) kombinációval, gyulladáscsökkentő, seb –és hegkezelő hatású, továbbá szabályozza, csökkenti a faggyúmirigyek működését.
2. 630 NM (VÖRÖS FÉNY) + 830 NM (INFRAVÖRÖS FÉNY) A piros fény vagy a kollagén fény hullámhossza (630 nm). Fokozza a bőr anyagcseréjét és serkenti a kollagén termelődését, anti-aging és antioxidáns hatással bír, hatására a bőr fiatalosabb, fénylőbb lesz, enyhülnek a ráncok és halványodnak a pigment foltok. Különösen a laza bőrszerkezetű, igénybevett, száraz, dehidratált és az öregedő bőr kezelésére ajánlott.
A kötőszövetbe nyelődik el, így a bőr áteresztőképessége megváltozik.
A sejt, fény energiához jut és a sejt újraképzési folyamat indul a bőr szerkezetében.
A megnövekedett sejttevékenység biztosítja az elasztin és a kollagén rostok újraképződését.
A kollagén és az elasztikus rostok képződésének hatására, a bőr mátrix szerkezete tömörödik.
Bőranyagcsere fokozó, a mikro cirkuláció és a nyirokkeringés gyorsul.
Növeli a sejtek energiaszintjét ATP.
A fáradt, ráncosodó bőr sejtjeit regenerálja.
Láthatóan csökkenek a ráncok és a mimikai ráncok mélysége.
3. 415 NM (KÉK FÉNY) + 630 NM (VÖRÖS FÉNY) + 830 NM I(NFRAVÖRÖS FÉNY)  A bőr mélyebb rétegeibe fiatalítja a dermis és az epidermis rendszereit, fokozza a mikrocirkulációt, stimulálja a szövetek, sejtek anyagcseréjét. Enyhén hámlasztó hatású, nagymértékben serkenti a fibroblasztok aktivitását, a kollagén és elasztin termelést, javítja bőrállományt, stabilizálja a bőr flexibilitását, ránctalanító, bizonyos mértékben segíti a pigment foltok halványítását, eltünteti a felületi bőrsérüléseket, bőrelváltozásokat.  Továbbá pozitív hatással van a sejtek biológiai elváltozásaira, intenzív bőröregedést késleltető hatással bír.
Anti-aging megerősítő fázis, fotorejuvenáló hatás (830nm)
Tovább fokozhatjuk a kollagén és az elasztin termelődést a mátrix szerkezetébe.
A hatóanyagok intenzívebben épülnek be.
Szinergikusan tovább nő a sejtek  regenerációja.
Intenzív ránctalanító hatás, simább bőrfelszín.
Láthatóan csökken a ráncok hossza és a mélysége.
Rendszeres használatával  intenzív és azonnali látványos  eredmény érhető el, a modern anti-aging hatóanyagokkal kiegészítve.6000 Kecskemét, Festő u. 2. | +36 20 494 31 05 | harmatkozmetika@gmail.com | Facebook