Arcplasztika vágás nélkül - a módszer, mely a legtöbb problémára kitűnő választás!


A kollagén indukciós terápia egy olyan eljárás, melynek során tűszúrással mikro sebeket ejtünk a bőrön, mely sebek immunválaszt követelnek  a bőrtől és beindítják a sebgyógyító folyamatait. A kötőszövetben elhelyezkedő fibroblaszt sejtek a szúrás hatására kollagént kezdenek termelni, aminek következtében feszesebbé, tömörebbé válik a bőr. A kollagén állomány újraépül, nő a kollagén háló rugalmassága, a kötőszövet vastagsága, rugalmassága, és tömörsége.
A MesoFill-R mezopen készülék a tűs mezoterápia legújabb eszköze, a tűhenger továbbfejlesztett, új generációs változata. Kíméletesebb és precízebb a tűhengernél, így rendkívül hatékony anti-aging kezeléseket tesz lehetővé. A mezopen a hozzá kapcsolt steril mikro-tű modult nagy sebességgel, függőlegesen fel-le mozgatja a mezoterápiás kezelés során. A sebesség és a tűhossz (0,25 mm- 2 mm) állítható, ezáltal a készülékkel precíz kezelés végezhető, hiszen eltérő intenzitás és mélység alkalmazható pl. a szemkörnyéken és az orcákon.A beavatkozás közben a szúrt mikro-csatornákon keresztül kivételes lehetőség nyílik értékes feltöltő, feszesítő hatóanyagok bevitelére. A gyógyszerészeti tisztaságú hatóanyagokat, bőrtípusnak, kezelési célnak megfelelően lehet keverni, összeállítani.
A kifinomult készüléknek, a speciális kialakítású steril mikro-tűknek és a felszíni érzéstelenítésnek köszönhetően az eljárás abszolút biztonságos és fájdalommentes.

Kontraindikáció:

Bőrbetegség (herpesz, vírusos szemölcs, akne, pattanás, erős rosacea); vérzékenység, vérhigító; cukorbetegség6000 Kecskemét, Festő u. 2. | +36 20 494 31 05 | harmatkozmetika@gmail.com | Facebook